Getuigenis

Ralph Opdebeek - Leuven

Dit betekent dus vereenvoudiging en tijdwinst

Toen Jan me ruim een jaar geleden vroeg om mee proef te draaien voor een nieuwe personal training software, was ik meteen nieuwsgierig en bereid om hieraan mee te werken. Ongeveer 6 maanden geleden startten we dan ook effectief met het gebruiken van de PT-TOOL.

Het was even wennen, maar snel zag ik de voordelen van deze manier van werken in. Aangezien ik zelf net gestart was met de Virtual Training Club, een concept om mensen online te gaan coachen, wilde ik de nieuwe software gebruiken om nieuwe klanten via deze weg te gaan begeleiden.

Het grootte voordeel is dat klanten altijd en overal toegaan hebben tot hun profiel en dus ook hun trainingsschema’s. Je kan deze schema’s zeer overzichtelijk opmaken en verduidelijken met de handige foto functie. In de bibliotheek vind je nu al een hele reeks oefeningen. Deze kan je bovendien zelf aanvullen. De klant krijgt zijn schema in een mooi document dat hij indien nodig ook kan uitprinten. Verder kan je testen koppelen aan de klanten.

Een zeer groot voordeel is ook dat je van al je klanten een overzichtelijke klantenfiche kan bijhouden. Handig is ook het facturatieprogramma, zodat een groot deel van je administratie vervat zit in één tool. En dit betekent dus vereenvoudiging en tijdwinst :)

 • Peter Duyck - Gent

  Het zorgt ervoor dat ik een professionele indruk nalaat

  Lees meer
 • Patrick Schreurs - Hasselt

  Alles in 1 tool. Dit is een aanrader voor elke personal trainer

  Lees meer
 • Katia Baert - Gent

  Het feit dat ook ik vlot met de PT-TOOL kan werken bewijst de gebruiksvriendelijkheid van het programma.

  Lees meer
 • Dave Cerpentier - Sint-Niklaas

  Eenvoudig in gebruik en oneindig veel mogelijkheden.

  Lees meer